Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkkalvekoteletter
Frisk timian
Olivenolje
1dashsalt
1dashpepper
6stktomater, delt i 2
2stkpaprikaer i store terninger (rød & gul)
Ca 2,5stkløk i båter
3ssolivenolje
0,5tsgrovt salt
2feddhvitløk, knust
1sstimian frisk eller 1 ts. Tørket
200grpolenta ( maisgryn )
0,75litervann
1tssalt
0,75dlparmesanost, finreven
Olivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier71,89493,97Kcal
Protein6,1041,91gram
Karbohydrat6,1242,05gram
Kostfiber1,117,63gram
Fett2,3115,87gram
Mettet fett0,674,60gram
Salt0,412,83gram
Pris på oppskriftenKr 4,75Kr 32,64Kroner
Hele oppskriften veier2 748 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Grillstekt polenta:
Ha maisgrynene i kokende vann under kraftig omrøring. La det koke i 10 min. ved veldig svak varme under omrøring. Krydre med salt, rør parmesanosten i og ha det i en smurt springform. (Kan evt. lages dagen før).
Skjær polentaen i 8 „lagkakestykker“, når den er helt kald. Pensel med olivenolje og grill ca. 2 min. på hver side, til den er sprø.

Ovnbakte sommergrønnsaker:
Legg grønnsakene i et smurt ildfast fat, drypp med olivenolje og krydre med salt, hvitløk og timian. Bak grønnsakene i ovnen ved 150°C i ca. 11/2 time.

Kalvekoteletter:
Drypp kotelettene med tørkepapir og pensel med olivenolje. Brun hurtig kotelettene på en varm grill. Still inn risten slik at avstanden til glørne er 5 cm. Krydre kotelettene med litt frisk timian, salt og pepper og grill dem ca. 3 min. på hver side. La dem hvile mens polentaen grilles.

Tilbehør:
Kryddersmør og salat

Server de grillede stykker polenta til kotelettene sammen med de ovnsbakte grønnsaker. Legg litt kryddersmør på hver kotelett og pynt med grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27525)
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.