Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvekraft




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkalvebeinIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stkløk
1stkpurre
2stkgulrøtter
3feddhvitløk
1kvist(er)timian
2stklaurbærblader
10stkhel pepper
1tssalt


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kalvekraft med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier36,53157,37Kcal
Protein1,456,25gram
Karbohydrat5,7124,60gram
Kostfiber2,9112,54gram
Fett0,230,99gram
Mettet fett0,020,09gram
Salt1,637,01gram
Pris på oppskriftenKr 4,85Kr 20,89Kroner
Hele oppskriften veier431 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 1 liter)

Dette er utgangspunktet for en ganske lys og fin kraft. Liker du en mørkere kraft, kan du dele løken og steke den først.

Del løkene i fire, hakk purre og gulrøtter. Ha kalvebein, grønnsaker, urter og krydder i en stor gryte. Hell over rikelig med vann og kok opp. Fjern skummet og fettet som stiger opp til overflaten med en skje. La småkoke i 3-6 timer uten lokk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10047)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kraft
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.