Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvelever




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkalvelever
pinjekjerner
hakkede friske urter
1dashsalt
1dashpepper
olivenolje
200grrøkt flesk
5stknypoteter i skiver
200grutvannede, brune bønner
3dlkalvekraft/buljong
1feddhvitløk
små blomkålbuketter
kapers


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kalvelever med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143,17574,18Kcal
Protein11,1044,52gram
Karbohydrat9,3337,42gram
Kostfiber2,339,34gram
Fett6,3125,31gram
Mettet fett2,238,94gram
Salt0,361,43gram
Pris på oppskriftenKr 4,79Kr 19,21Kroner
Hele oppskriften veier1 604 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell bløtevannet av bønnene. Hell på kraft. Kokes ca. 40 min. La potetskivene og flesk i terninger koke med det siste kvarteret.

Press i hvitløk, tilsett blomkålbuketter og kapers. La det koke opp igjen og putre noen minutter. Smak til.

Rens lever, skjær i biter. Salte og pepre. Pensle med olje. Grill et par minutter på hver side. Gni inn pinjekjerner og hakket grønt, og grill videre ca. 1 minutt på hver side.

Fordel bønneblandingen på fire varme tallerkener. Legg lever over. Pynt med grønt og gjerne en limeskive.

Serveres med tabasco og godt bakverk til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10060)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.