Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvelever med spaghetti




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 350grkalvelever i skiver
2stkløk
1bunt(er)persille
300grtråd- eller båndspaghetti
2sssmør
1dashsalt
1dashpepper
1dlfløte 35%
0,5dlvermouth, tørr


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalvelever med spaghetti med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier208,41567,81Kcal
Protein9,5225,94gram
Karbohydrat20,7956,64gram
Kostfiber1,704,63gram
Fett8,8824,19gram
Mettet fett5,0713,81gram
Alkohol0,55 %
Salt0,220,61gram
Pris på oppskriftenKr 4,59Kr 12,51Kroner
Hele oppskriften veier1 090 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens leveren for sener og hinner og skjær den i strimler. Skrell og hakk løken, skyll og finklipp persillen.

Kok spaghetti etter anvisningen på pakken.

Smelt smøret i en dyp stekepanne. Legg i lever, løk og persille og brun alt over nokså sterk varme i noen minutter. Krydre med salt og pepper og tilsett fløte og vermut. Legg lokk på pannen og la retten surre over svak varme i 3-4 minutter eller til leveren såvidt er gjennomstekt.

Legg spaghettien på varmt serveringsfat og hell lever og saus over. Server retten straks med grønn salat, tomatsalat eller sprøstekt persille til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10099)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.