Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvenyre i fløtesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkalvenyre
1stkkalvebrissel
3stksjalottløk, finhakkede
1dashsmør til steking
1glassgenever eller akevitt
0,5halvflaske(r)pils
1dashsalt
1dashpepper
3sskremfløte
0,5tsmaizenal

Til servering:

1stor pakkedypfryste erter
250grsmørdampede sjampinjonger


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalvenyre i fløtesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,79263,79Kcal
Protein8,4526,92gram
Karbohydrat3,5811,41gram
Kostfiber2,046,50gram
Fett2,598,25gram
Mettet fett1,314,17gram
Alkohol1,04 %
Salt0,170,54gram
Pris på oppskriftenKr 10,40Kr 33,14Kroner
Hele oppskriften veier1 912 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og vask nyre og brissel.

Forvell brisselen i lettsaltet vann ca. 5 min. Hell kokevannet bort.

Tørk brisselen. Skjær nyret i skiver.

Brun nyre, brissel og løk i smør til det er delikat gyllent. La det surre ved svak varme et par minutter til nyre og brissel er gjennomkokt. Ta det opp av stekepannen.

Kok stekepannen ut med brennevin og øl, smak til med salt og pepper og la det surre ca. 10 min.

Rør maisennamel ut i fløten, rør dette i sjyen i pannen. Gi det et oppkok. Legg nyre og brissel tilbake i sausen og la det bli gjennomvarmt.

Bland varme erter og smørdampede sjampinjonger.

Server denne franske retten i et dypt fat, eller i gryten den er laget i. Server erter og sjampinjonger til, samt kokt ris eller potetstappe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8280)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.