Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvenyrer i hvitvin (Rognoni di Vitello al vino b




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkkalvenyrer
2dlhvitvin til marinade
3stkløk
2sssmør
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalvenyrer i hvitvin (Rognoni di Vitello al vino b med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,48293,81Kcal
Protein8,5024,61gram
Karbohydrat2,086,02gram
Kostfiber0,531,53gram
Fett5,1815,00gram
Mettet fett2,798,08gram
Alkohol1,64 %
Salt0,371,08gram
Pris på oppskriftenKr 4,83Kr 13,98Kroner
Hele oppskriften veier1 158 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens nyrene og legg dem noen minutter i kokende vann. Tørk godt av dem og legg dem i en ikke for vid bolle. Hell hvitvin i bollen og la nyrene trekke 3-4 timer.

Skrell løkene, skjær dem i skiver og surr disse møre, gylne og klare i smør. De må ikke bli for brune.

Ta nyrene opp av vinen, som du tar vare på. Skjær dem i tynne skiver og legg disse i gryten. Tilsett hvitvinen fra marineringen og la nyre- og løkskiver surre under lokk på svak varme i ca 30 minutter. Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6192)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.