Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalverulade med reker



Kalverulade med reker oppskrift.
Fotograf: Grete Roede

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkalvekjøtt
80grrensede reker
0,5stkløk
100grsjampinjong
5ssfinhakkede selleriblader

Saus:

0,5litervann
2stkbuljongterninger (grønnsakbuljong)
3ssgressløk, hakket
0,5tsknust grønn pepper
2ssløk, hakket
Ca 2sspotetmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri
Skalldyr
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalverulade med reker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier64,45219,88Kcal
Protein9,9533,95gram
Karbohydrat2,026,89gram
Kostfiber0,321,09gram
Fett1,776,04gram
Mettet fett0,842,87gram
Salt0,491,67gram
Pris på oppskriftenKr 9,59Kr 32,72Kroner
Hele oppskriften veier1 365 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Reker og kalvekjøtt - en noe uvant kombinasjon, men hvorfor ikke prøve noe nytt og godt?

Skjær kalvekjøttet i 8 store flak, så tynne som mulig. Bank ut hvert flak så de blir store og flate. Finhakk reker, løk, sjampinjong og selleriblad, bland sammen og fordel blandingen på de 8 kalvestykkene og spre det utover. Rull kjøttstykkene sammen som en rulade. Bind ruladene opp med hyssing eller bruk 3 tannstikkere for å holde dem sammen. Rør ut buljongterningene i vannet og ha det i en kasserolle. Ha i gressløk, løk og pepper. La det få et lett oppkok. Legg i kalveruladene og damp dem under lokk i ca. 20 minutter. Ruladene tas opp av kraften med hullsleiv.

Rør ut potetmel i litt kaldt vann. Jevn kraften og rør godt. Sausen lages passe tykk og smakes til med salt. Om ønskelig, ha i litt vineddik.

Server kalveruladene med kokte poteter, gulrøtter og brokkoli. Får du ikke tak i kalvefilet, kan du bruke svinefilet, det har omtrent samme energiinnholdet som kalv.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Roede
(Intern: 734)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalvepølser.Kalvepølser.
Denne retten har 197,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ossibuchi al Pomodoro.Ossibuchi al Pomodoro.
Denne retten har 115,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalverulade med reker.Kalverulade med reker.
Denne retten har 64,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek i gryte 2.Kalvestek i gryte 2.
Denne retten har 130,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.