Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalverull




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkjøtt
500grfett
1sssalt
1sssukker
1tsingefær
1tssalpeterIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5tsallehånde
0,25tsnellik
2plate(r)gelatin


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kalverull med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier365,405 654,11Kcal
Protein13,97216,17gram
Karbohydrat1,4822,90gram
Kostfiber0,060,93gram
Fett33,72521,77gram
Mettet fett13,32206,11gram
Salt1,4822,92gram
Pris på oppskriftenKr 17,62Kr 272,65Kroner
Hele oppskriften veier1 547 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøtt og fett i tynne skiver. Legges lagvis med sammenblandede kryddereier og oppklippet gelatin i ett passende rulleskinn.
Bankes og sammensyes så fast som mulig. Legges i ca 14 dager i sukkerlake Kokes så sakte i ca 1 time i usaltet vann.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967182)
Kategori: Pålegg
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.