Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalveschnitzel



Kalveschnitzel oppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
350grkalvekjøtt av flatbiff
Ca 3,5tshonningsennep (eller annen sennep)
8stklaurbærblad
Salt og pepper
2ssolje
1tshonningsennep
1dltørr hvitvin (eller kalvekraft )
1sssmør

Tomatsalat

To porsjoner:
2stkstore tomater
2skive(r)rødløk, finhakket
Ca 6blad(er)basilikumblader
2sssitronsaft
1dashSalt
1dashNykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalveschnitzel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116,53472,06Kcal
Protein10,2741,60gram
Karbohydrat2,148,67gram
Kostfiber0,823,32gram
Fett6,3425,68gram
Mettet fett1,998,06gram
Alkohol1,17 %
Salt0,281,13gram
Pris på oppskriftenKr 19,58Kr 79,32Kroner
Hele oppskriften veier810 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Man skal ikke bruke hva som helst av kjøtt i schnitzler. Spør bare en hvilken som helst østerriker, de er jo ekspertene på området. Det må være saftig og mørt, derfor egner kalvekjøtt seg spesielt godt. Her skal vi vise deg hvordan du får det maksimale ut av en kalveschnitzel. Velbekomme, eller "Mahlzeit" som de sier i Østerrike.

1. Beregn 2 tynne biffskiver til hver, ca. 1 cm. Bank schnitzlene flate med bredsiden av en kniv eller en biffbanker. Smør sennep på begge sidene av kjøttstykkene, og legg et par laurbærblad på hver side. Strø på salt og pepper.
2. Varm olje i stekepanna, og legg schnitzlene i ­ stek i ca. 2­3 min på hver side.
3. Ta de ut av stekepanna, og hold de varme under et lokk. Slå hvitvin i stekepanna, tilsett sennep, og la dette få et oppkok. Rør inn smør i sausen, og hell denne over schnitzlene ved servering. Severes med tomatsalat.

Tomatsalat
Skjær tomatene i små biter, bland med løk og revne basilikumblader. Rør i sitronsaft, salt og pepper. La det stå og trekke mens kjøttet stekes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 21172)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rask schnitzel middag.Rask schnitzel middag.
Denne retten har 125,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Saltimbocca med St Anna-bønner.Saltimbocca med St Anna-bønner.
Denne retten har 100,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveschnitzel.Kalveschnitzel.
Denne retten har 116,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannestekte kalvekoteletter.Pannestekte kalvekoteletter.
Denne retten har 164,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panerte kalvekoteletter.Panerte kalvekoteletter.
Denne retten har 193,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalv med italiensk grønnsaksfat.Kalv med italiensk grønnsaksfat.
Denne retten har 107,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spanske kjøttboller.Spanske kjøttboller.
Denne retten har 113,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvesnadder.Kalvesnadder.
Denne retten har 121,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvebrissel med sjøkreps.Kalvebrissel med sjøkreps.
Denne retten har 106,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvekoteletter med gratinert fennikel.Kalvekoteletter med gratinert fennikel.
Denne retten har 109,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flambert kalvefilet 2.Flambert kalvefilet 2.
Denne retten har 146,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.