Kalveschnitzel med spinatris


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4skive(r)ganske tykke skiver kalveschnitzel
1tssalt
0,5tspepper
0,5tsrosmarin, støtt
1,5sshvetemel
1dashsmør eller margarin

Spinatris:

2,5dlukokt langkornet ris
0,5liten pakkedypfryst spinat
1,5tssalt
0,5litervann

Garnityr:

0,5boks(er)asparges
små gulrøtter
sitronskiver


Fremgangsmåte:

Vend kjøttskivene i en blanding av hvetemel, salt, pepper og rosmarin.

Stek kjøttet ved ikke for sterk varme til det så vidt er gjennomstekt og pent brunt på begge sider.

Ha ukokt ris og spinat i kokende lettsaltet vann. La det koke opp, reguler varmen ned og la det koke under lokk ca 15 minutter.

Fyll risen i små kopper som er smurt med ollje.

Anrett kjøttet på varmt fat med sitronskive og et par stilker asparges på hver schnitzel. Sett ristoppene på fatet sammen med små gulrøtter.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10100)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 95,82 Kcal
Protein 11,33 g
Fett 1,4 g
Karbo 9,26 g
Pris 15,11.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!