Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvesnadder



Kalvesnadder oppskrift.
Fotograf: Melk.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkentrecotebiffer av kalv ( eller storfe)
Salt og pepper
Meierismør til steking

Madeirasjy:

2stksjalottløk
2ssmeierismør
2dlmadeira-vin
8dlkraft, brun av kalv
Jevning av madeira og maizena

Tilbehør:

Morkler eller skogsopp
1dlkremfløte
Grønnsaker etter sesong
Smørstekte skiver av mandelpoteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalvesnadder med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier121,86541,61Kcal
Protein6,8330,36gram
Karbohydrat1,496,62gram
Kostfiber0,050,22gram
Fett8,6138,27gram
Mettet fett4,7821,24gram
Alkohol1,57 %
Salt0,572,55gram
Pris på oppskriftenKr 9,83Kr 43,69Kroner
Hele oppskriften veier1 778 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Krydre kjøttet med salt og pepper og brun det i meierismør i pannen.Legg på lokk og la kjøttet trekke ved svak varme til det er ferdig. Øs over pannesmøret de siste 5 minuttene så blir smaken ekstra god.Når kjøttet er ferdigstekt, skal det hvile noen minutter før det skjæres i. Da vil kjøttsaften fordele seg i hele kjøttstykket.

Fres hakket sjalottløk i meierismør og tilsett madeira. La blandingen koke inn til bare ca. 1 ss.Tilsett litt kraft og kok opp
Kjør dette i foodprocessor slik at sausen blir jevn. Hell tilbake i kjelen og tilsett resten av kraften. Kok opp og skum av. La sausen koke inn til ca. 6 dl. Hvis sausen er for tynn, kan den jevnes med litt maisennamel rørt ut i litt kaldt madeiravin. Smak sausen til med salt og pepper.

Server kjøttet litt delt opp på store tallerkner. Legg på fløtekokt sopp, grønnsaker og potetskiver som "tårn".
Drypp på litt madeirasaus og fløtekraft fra morklene. Server resten av sausen ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 2118967626)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rask schnitzel middag.Rask schnitzel middag.
Denne retten har 125,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spanske kjøttboller.Spanske kjøttboller.
Denne retten har 113,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Saltimbocca med St Anna-bønner.Saltimbocca med St Anna-bønner.
Denne retten har 100,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panerte kalvekoteletter.Panerte kalvekoteletter.
Denne retten har 193,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannestekte kalvekoteletter.Pannestekte kalvekoteletter.
Denne retten har 164,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvesnadder.Kalvesnadder.
Denne retten har 121,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvekoteletter med gratinert fennikel.Kalvekoteletter med gratinert fennikel.
Denne retten har 109,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvebrissel med sjøkreps.Kalvebrissel med sjøkreps.
Denne retten har 106,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flambert kalvefilet 2.Flambert kalvefilet 2.
Denne retten har 146,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalv med italiensk grønnsaksfat.Kalv med italiensk grønnsaksfat.
Denne retten har 107,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveschnitzel.Kalveschnitzel.
Denne retten har 116,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.