Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvesuss




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgkalvekjøtt av hode, føtter og evt litt lever
Ca 1,75litervann
1sssalt
2tshel pepper
1stkløk
Ca 1,5tstimian


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kalvesuss med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63,442 460,46Kcal
Protein11,29437,87gram
Karbohydrat0,207,76gram
Kostfiber0,103,88gram
Fett1,9274,47gram
Mettet fett0,8834,13gram
Salt0,5822,36gram
Pris på oppskriftenKr 10,49Kr 406,84Kroner
Hele oppskriften veier3 878 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg alt i vann slik at det dekkes.Kok opp uten lokk, skum godt av og tilsett salt og krydder. La kjøttet trekke under lokk i 1 1/2 - 2 timer til det er godt mørt.

Ta opp kjøttet, skjær det fra bena og hakke eller mal det på kvern én gang.
Sil kraften og rør så mye av den i kjøttet at det får konsistens som tynn grøt. Smak til med salt og krydder. Gi det hele et oppkok. Fyll det så i boller eller former og sett det kjølig så det stivner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2416)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.