Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kamsemaga fra Kvænangen




Ingredienser

Renset fiskelever,
rugmel,
pepper, salt.


Annonse


Fremgangsmåte:

Alt blandes til en deig og fylles i rensede og vaskede fiskemager fra torsk.
Åpningen på magen knytes for og magen legges i kokende vann i ca. 20 minutter.

Kamsemager ble gjerne spist med flatbrød til eller ved siden av ferskfisk.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18318)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.