Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kamshode




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Kams lages av torskelever. Vask og rengjør den. Arbeid den fin med salt og spe med surmelk. Man kan også bruke kokte eller rå poteter som knuses og raspes fint. ha i pepper eller ingefær, og litt sirup om man ønsker det. Deretter grynmel til massen er passe tykk. Rengjør torskehodene og legg kramsen, som er formet til passe store boller, inni hodet og ha alt i kokende vann. La det koke ca 20 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13660)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.