Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kamskjell med basilikumsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
24stkkamskjell
0,75dlhvitvin
2sssitronsaft
12stkvårløk
2feddhvitløk
3tsfrisk, hakket basilikum
185grusaltet smør
0,75dlfløte

Garnityr:

4porsjon(er)ris
400grspinat, fersk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kamskjell med basilikumsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier203,70709,21Kcal
Protein5,9920,85gram
Karbohydrat13,0545,44gram
Kostfiber0,923,20gram
Fett13,5747,25gram
Mettet fett8,6129,98gram
Alkohol0,51 %
Salt0,100,36gram
Pris på oppskriftenKr 12,48Kr 43,45Kroner
Hele oppskriften veier1 393 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok vin og sitronsaft i en sautépanne og legg de rå kamskjellene i. La dem koke 1-2 minutter, avhengig av størrelsen. 1 minutt er som regel nok. Ta skjellene opp og hold dem varme. Kok inn kraften til halvparten. Ha i hakket vårløk og presset hvitløk, og kok det i kraften.

Ta pannen av platen, tilsett basilikum og pisk inn smøret litt om gangen. Tilsett fløten og varm opp. Ha så i skjellene og la dem bli varme. Sausen må ikke kokes, da skiller den seg.

Serveres med ris og spinatblanding.

Skyll spinaten og damp den under lokk. Vannet som er igjen etter skyllingen er nok. Når spinaten er falt sammen, røres 1-2 ss meierismør inn. Smak til med salt og nykvernet hvit pepper. Hakk spinaten fint og bland med kokt, rykende varm ris.

Ha blandingen i porsjonsformer og press godt. Vend formene med risblandingen opp ned på tallerkenen og gi dem et lite dunk for å få ut risen i hel og pen form. Pynt med frisk basilikum.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7820)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kamskjell med brokkoli og hvitløk.Kamskjell med brokkoli og hvitløk.
Denne retten har 172,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydderstekte kamskjell.Krydderstekte kamskjell.
Denne retten har 59,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekte kamskjell med blomkålpuré og chorizo.Stekte kamskjell med blomkålpuré og chorizo.
Denne retten har 154,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Korianderstekte kamskjell med søtpotetpuré.Korianderstekte kamskjell med søtpotetpuré.
Denne retten har 353,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 34,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.