Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges



Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges oppskrift.
Fotograf: Kai Øveraasen
Kamskjell kan brukes til så mangt. Med en grønn ertersuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkkamskjell
1ssrapsolje
8stkasparges
1dashSalt og pepper

Ertesuppe

1ssgressløk
4dlhelmelk
3sssmør
250grerter, fryst
1dashSalt og pepper
1dasholivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier124,01294,31Kcal
Protein4,6210,96gram
Karbohydrat4,3310,28gram
Kostfiber1,764,18gram
Fett9,4122,33gram
Mettet fett5,3012,58gram
Salt0,360,87gram
Pris på oppskriftenKr 5,65Kr 13,41Kroner
Hele oppskriften veier949 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir.
Tørk kamskjelle godt, og dryss over salt og pepper.
Varm opp en stekepanne og stek kamskjellene på middels varme i rapsolje, i ca. 2 minutter på hver side. Legg dem på en tallerken.
Skjær asparges i 6 like store deler og stek dem i stekepannen i 3-4 minutter uten at den vaskes først.

Ertesuppe
Finhakk gressløk.
Kok opp helmelk og smør, ha i erter og la det koke i 5-7 minutter.
Tilsett gressløk og kjør det glatt med stavmikser eller i blender.
Smak til med salt og pepper.
Server ertersuppen i varme tallerkener, og ha i kamskjell og asparges. Drypp gjerne litt olivenolje over suppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32652)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.
Denne retten har 124,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gresskar- og limesuppe med kamskjell.Gresskar- og limesuppe med kamskjell.
Denne retten har 89,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gresskarsuppe med kamskjell.Gresskarsuppe med kamskjell.
Denne retten har 70,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.