Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kamskjell med soya. lime og tomat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stktomater
1dllimesaft
2sssukker
2sssoyasaus
200grsmør, mykt
12stkkamskjell, rensede
1dashpepper
3stkvårløk, bare det grønne - skåret i tynne strimler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Melk
Skalldyr
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kamskjell med soya. lime og tomat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier216,94313,50Kcal
Protein3,134,52gram
Karbohydrat7,6111,00gram
Kostfiber0,680,98gram
Fett19,1827,72gram
Mettet fett12,2617,72gram
Salt0,951,37gram
Pris på oppskriftenKr 7,50Kr 10,84Kroner
Hele oppskriften veier867 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dypp tomatene i kokende vann i ca. 30 sekunder. Legg dem i kaldt vann. Flå tomatene, fjern frøene og del tomatene i terninger. Varm ovnen til 220 C. Ha limesaft, sukker og soyasaus i en kjele. Kok blandingen i ca. 10 minutter til en tykk sirup. Avkjøl.

Rør inn smøret. Legg kamskjellene på en stekeplate. Drypp litt av sausen over hvert skjell. Dryss over litt pepper. La skjellene stå midt i ovnen i 3-4 min.

Anrett kamskjellene på tallerkener. Fordel tomatterningene og vårløken over og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7821)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.