Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kanapé med laks og avocado

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 9,86 Kcal: 197,11 Fett: 10,73 gr Protein: 10,76 gr Karbo: 13,20 gr
Mettet fett: 2,01 gr Kostfiber: 2,35 gr Salt av natrium: 1,28 gr
Oppskriften har hatt 12780 lesere! 12780 lesere

Ingredienser

Porsjoner
12skive(r)sandwich brød
12tynn(e) skive(r)tynne skiver røkt laks
Ca 2,5stkavocadoer
1stksitron, saften
litt dill
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater26,78 prosent
Protein21,83 prosent
Fett48,99 prosent
Kostfiber2,38 prosent

Totalpris for 12 porsjoner

Kr 107,87

Pris pr porsjon

Kr 8,99
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Fingermat/tapas
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Stikk ut kanapeer, rist dem, og smør dem med et meget tynt lag smør. Anrett små skiver laks over som små reder. Press sitronen, og ha saften i en skål. Halvér avocadoene, og fjern steinene.
Stikk ut kuler med et kulejern, eller skjær avocadokjøttet i terninger. Vend dem straks i sitronsaft, så de ikke mørkner. Drypp dem av, og fordel kulene i laksereden. Pynt med litt dill.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Lefsebusser hos oss.Les mer om Forslag til håndmat med fisk hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23152



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen