Kanapé med laks og avocado


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
12skive(r)sandwich brød
12tynn(e) skive(r)tynne skiver røkt laks
Ca 2,5stkavocadoer
1stksitron, saften
litt dill


Fremgangsmåte:

Stikk ut kanapeer, rist dem, og smør dem med et meget tynt lag smør. Anrett små skiver laks over som små reder. Press sitronen, og ha saften i en skål. Halvér avocadoene, og fjern steinene.
Stikk ut kuler med et kulejern, eller skjær avocadokjøttet i terninger. Vend dem straks i sitronsaft, så de ikke mørkner. Drypp dem av, og fordel kulene i laksereden. Pynt med litt dill.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23152)
Kategori: Fingermat/tapas
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 200,81 Kcal
Protein 10,54 g
Fett 10,57 g
Karbo 14,88 g
Pris 9,81.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!