Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kanapé med laks og avocado

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 13181 lesere! 13181 lesere

Ingredienser

Porsjoner
12skive(r)sandwich brød
12tynn(e) skive(r)tynne skiver røkt laks
Ca 2,5stkavocadoer
1stksitron, saften
litt dill
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Fingermat/tapas
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Stikk ut kanapeer, rist dem, og smør dem med et meget tynt lag smør. Anrett små skiver laks over som små reder. Press sitronen, og ha saften i en skål. Halvér avocadoene, og fjern steinene.
Stikk ut kuler med et kulejern, eller skjær avocadokjøttet i terninger. Vend dem straks i sitronsaft, så de ikke mørkner. Drypp dem av, og fordel kulene i laksereden. Pynt med litt dill.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 197,11179,709,0 %
Fett: 10,739,78 gr14,0 %Fett48,99 %
Protein: 10,769,81 gr19,6 %Protein21,83 %
Karbo: 13,2012,03 gr4,0 %Karbo26,78 %
Fiber: 2,352,14 gr7,1 %Fiber2,38 %
Mettet fett: 2,011,83 gr9,2 %
Salt: 1,281,17 gr23,4 %
Hele oppskriften veier 1094 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.9,81 .-
Pris 12 porsjonerKr. 107,32 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 8,94.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Omelettrull med laks hos oss.Les mer om Fylte lefser hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23152



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser