Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kandiserte epler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stkepler, 1 eple pr person
6stk6 trepinner til å stikke i eplet. Bruk de pinner man også bruker til kebab. Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3dlsukker
1dlvann
1sshvit eddik (kan utelates)
Evt. kokos
Bakepapir til å sette eplene til tørk på.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kandiserte epler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier126,99229,34Kcal
Protein0,200,36gram
Karbohydrat30,5655,19gram
Kostfiber1,392,51gram
Fett0,130,23gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 1,85Kr 3,34Kroner
Hele oppskriften veier1 084 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell vann, sukker og evt. eddik i en ikke for stor gryte. Det må ikke komme sukker på siden av gryten, alt skal ned i vannet. La det koke til vannet er fordampet og massen blir tykk. I starten må det gjerne legges lokk på gryten, men når det fosskoker, tas lokket av.

Boblene begynner å bli tykke og seige. Hvis du har et termometer som går til 200 gradet skal temperaturen i massen være 162 grader. Tas av varmen når den ønskede temperatur er nådd.

PASS PÅ massen er utrolig varm og etser seg inn i huden hvis man får det på seg!!!!

Imens sukkermassen koker opp kan du ordne eplene. Eplene skylles og gnis HELT tørre. Stilken tas av. Pinnen stikkes i eplet hvor stilken har sittet. Stikk pinnen nesten helt igjennom eplet. Nå tar man eplet og snurrer det forsiktig rundt i sukkermassen. Når som er sukkermasse på hele eplet kan man dyppe det i kokos og stille det til tørk på bakepapiret.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22469)
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kandiserte epler 2.Kandiserte epler 2.
Denne retten har 124,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekte eplebåter.Stekte eplebåter.
Denne retten har 214,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.