Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kanelboller (Skillingsboller)

Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 279 lesere
Oppskriften har hatt 274038 lesere! 274038 lesere

Ingredienser

Porsjoner
50grgjær
150grsmør/margarin
0,3litermelk
0,5tssalt
90grsukker
1,5tskardemomme
750grhvetemel

Fyll

200grsmør
200grbrunt sukker
kanel til å drysse på
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten egg
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett




Kanelboller (Skillingsboller).
Kanelboller, eller skillingsboller, er en sikker vinner på tur og passer godt å servere til gjester - både små og store. Denne oppskriften er en av de beste som smaker nydelig. Mvh Knut

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 kanelbolle

Smøret smuldres i melet.
Gjær røres ut i lunken melk.
Kardemomme, salt og sukker røres i melet.
Rør inn melken til slutt.
Eltes godt og heves til dobbel størrelse.

Fyll:
Smør og sukker røres sammen.
Deigen kjveles ut til ett rektangel og fyllet smøres på. Dryss med kanel og rull smmen fra lengderetningen
Skjær i skiver som legges i smurte papirformer. Heves godt og stekes i ca 10 min. v. 230 grader.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 378,336 606,59330,3 %
Fett: 17,75309,96 gr442,8 %Fett42,22 %
Protein: 5,83101,81 gr203,6 %Protein6,16 %
Karbo: 47,94837,15 gr279,1 %Karbo50,68 %
Fiber: 1,7530,56 gr101,9 %Fiber0,92 %
Mettet fett: 11,11194,01 gr970,0 %
Salt: 0,488,34 gr166,8 %
Hele oppskriften veier 1746,25 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,59 .-
Pris 1 porsjonerKr. 45,23 .-Se din tallerken
Pris pr kanelbolleKr 2,26.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Scones litt grove hos oss.Les mer om Julens hvetekrans hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1376



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser