Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kanelboller (Skillingsboller)

Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 279 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,59 Kcal: 378,33 Fett: 17,75 gr Protein: 5,83 gr Karbo: 47,94 gr
Mettet fett: 11,11 gr Kostfiber: 1,75 gr Salt av natrium: 0,48 gr
Oppskriften har hatt 271335 lesere! 271335 lesere

Ingredienser

Porsjoner
50grgjær
150grsmør/margarin
0,3litermelk
0,5tssalt
90grsukker
1,5tskardemomme
750grhvetemel

Fyll

200grsmør
200grbrunt sukker
kanel til å drysse på
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater50,68 prosent
Protein6,16 prosent
Fett42,22 prosent
Kostfiber0,92 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 45,23

Pris pr kanelbolle

Kr 2,26
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten egg
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett




Kanelboller (Skillingsboller).
Kanelboller, eller skillingsboller, er en sikker vinner på tur og passer godt å servere til gjester - både små og store. Denne oppskriften er en av de beste som smaker nydelig. Mvh Knut

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 kanelbolle

Smøret smuldres i melet.
Gjær røres ut i lunken melk.
Kardemomme, salt og sukker røres i melet.
Rør inn melken til slutt.
Eltes godt og heves til dobbel størrelse.

Fyll:
Smør og sukker røres sammen.
Deigen kjveles ut til ett rektangel og fyllet smøres på. Dryss med kanel og rull smmen fra lengderetningen
Skjær i skiver som legges i smurte papirformer. Heves godt og stekes i ca 10 min. v. 230 grader.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Briochebrød hos oss.Les mer om Boller til suppe hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1376



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen