Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kanelboller glutenfrie og melkefrie




Kanelboller, eller skillingsboller, er en sikker vinner på tur og passer godt å servere til gjester - både små og store. Her er en gluten og melkefri variant.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
25grgjær
50grmelkefri margarin
2,5dlvann
0,75dlrapsy frutty pulver
0,75dlsukker
1ssfiberhusk eller fibrex finmalt
Litt salt
Ca 6,5dlsemper lavprotein mix

Fyll:

Sukker, kanel, margarin
Pensles med sirup og litt vann
Drysses med perlesukker


Annonse


Kalorier og næringsinnhold i Kanelboller glutenfrie og melkefrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier232,811 702,42113,49Kcal
Protein0,423,070,20gram
Karbohydrat43,55318,4621,23gram
Kostfiber1,6912,360,82gram
Fett5,9543,512,90gram
Mettet fett2,6319,231,28gram
Salt0,161,200,08gram
Pris på oppskriftenKr 3,86Kr 28,23Kr 1,88.-
Hele oppskriften veier731 totalt731 pr porsj49 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 boller

Smuldre gjæren i bakebollen. Visp sammen vann og Rapsy i en gryte, ha i margarin og varm til kroppstemp.
Ha den over gjæren og rør om. Bland i sukker, salt, fibrex og la det svelle litt.
Elt i halvdelen av melmixen og arbeid godt. Tilsett resten til en passelig konsistens, Skal være litt klebrig. Bruk semper yil utbaking og kjevle ut til en avlang firkant, strø på sukker, kanel og smør på margarin. Rull sammen og del i biter. Bitene stilles på høykant på bakepapir og la de heve på en varm plass i ca 30 minutter.
Pensle med sirup, strø på perlesukker og stek 10-12 minutter ved 225 grader.

Blir melkefri med bruk av melkefri margarin.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Allergimat
(Intern: 3292)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.