Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kanelsnurrer glutenfrie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grTORO Glutenfri lys melblanding
75grMargarin
65grsukker
1tskardemomme
1pakkegjær
3,5dlmelk eller vann
Kanel og sukker til dryss


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kanelsnurrer glutenfrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier257,642 685,90167,87Kcal
Protein2,4025,021,56gram
Karbohydrat45,93478,8229,93gram
Kostfiber3,0932,212,01gram
Fett6,4667,354,21gram
Mettet fett1,4415,010,94gram
Salt0,717,410,46gram
Pris på oppskriftenKr 3,76Kr 39,20Kr 2,45.-
Hele oppskriften veier1 043 totalt1 043 pr porsj65 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 snurrer

1.Smuldre margarinen i brødblandingen.
2.Tilsett sukker og kardemomme.
3.Rør gjæren ut i væsken ca. 37ºC og bland deigen godt.
4.La deigen heve under plast i 50-60 min.
5.Ta deigen forsiktig ut av bollen.
6.Kjevl ut til et rektangel og strø med kanel og sukker.
7.Rull deigen sammen fra langsiden til en pølse og skjær opp 2-3 cm store stykker.
8.Settes rett på smurt plate eller i muffinsformer.
9.Pensle med pisket egg og strø over perlesukker.Etterhev i 15-20 min.
10.Steketid 10-12 min. v/225ºC.

Kilde: Toro

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 919)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.