Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kanin Paté




Ingredienser

1 porsjon

1 kg. Kaninkjøtt
250 g. spekk
500 g. innmat
4 egg
100 g. mel
2 store løk
1/2 l. melk
salt
pepper
timian
røkt bacon


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 skiver

Kaninkjøtt, spekk løk og innmat hakkes en gang. Resten av ingrediensene røres i helles i forme og pyntes med bacon. Bakes ved 200 grader i 1 1/2 time.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21728)
Kategori: Pate
Land: Danmark

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.