Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kanin fra Toscana




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkkaniner i serveringsstykker, á ca 750 g
1dashsalt
1dashpepper
4feddhvitløk
20blad(er)salvie
2kvist(er)rosmarinkvaster
0,75dlolivenolje
5dlviltfond eller buljong


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kanin fra Toscana med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier120,68470,86Kcal
Protein13,4852,60gram
Karbohydrat0,582,26gram
Kostfiber0,813,16gram
Fett6,9827,23gram
Mettet fett1,676,52gram
Salt0,501,95gram
Pris på oppskriftenKr 14,40Kr 56,19Kroner
Hele oppskriften veier1 561 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hver kanin i seks stykker og krydre med salt og pepper. Legg bitene i en ildfast form eller i en langpanne.

Skrell og skjær hvitløken i tynne skiver og legg den over kjøttet sammen med salvie og rosmarin. Hell over olivenolje. Stek kaninformen ved 175 C på nederste rille i ca 40 minutter.

Spe med 1 dl buljong og fortsett å spe litt av gangen under hele steketiden. Øs kaninen noen ganger med sjyen.

Serveres direkte fra formen med kokt ris, hvite bønner, et godt bondebrød og en salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10146)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.