Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kanin i eplesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkoppdelte kaniner, ca 1 1/2 kg
2ssrosiner
3sscalvados eller eplejuice
2stkløk
1dashsalt
1dashpepper
2sssmør eller margarin
0,5sstomatpuré
1dlhvitvin
5dlbuljong
3stkepler
1bunt(er)persille
2dlfløte
3ssmaizena
1dashpepper fra kvern


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kanin i eplesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,65472,32Kcal
Protein8,7536,05gram
Karbohydrat4,0616,73gram
Kostfiber0,612,51gram
Fett6,2825,87gram
Mettet fett3,7115,28gram
Alkohol0,81 %
Salt0,351,45gram
Pris på oppskriftenKr 10,25Kr 42,23Kroner
Hele oppskriften veier2 472 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hver kanin i 6-8 biter. Legg rosinene i calvados. Skrell og hakk løken grovt. Krydre kjøttet. Brun det i matfett i en gryte på alle sider. Ta det opp. Brun løk, tilsett tomatpuré og fres det et par minutter. Spe med calvados med rosiner og hvitvin. Kok noen minutter. Tilsett buljongen. Legg i kjøttet og la det syde under lokk i ca 30 minutter. Vend kjøttbitene en gang.

Skrell eplene, del dem i store båter og legg dem i gryten.

Kok under lokk i ca 10 minutter. Hakk persillen. Hell fløten i gryten og dryss over mel. Rør godt. Krydre med pepper. La gryten få et oppkok og strø over persillen.

Server med f.eks. sitronglaserte grønnsaker (se egen oppskrift: Grønnsaker) og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10162)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.