Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kanin med hvitløk og timian




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storkanin, ca 1 1/4 kg
3sshvetemel
1sssmør
1ssolivenolje
2,5dlrødvin
Ca 3,5dlhønsebuljong
1ssfriske timianblader eller 2 ss tørket
1stklaurbærblad
2feddhvitløk, finhakket
Ca 2,5ssdijonsennep
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kanin med hvitløk og timian med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106,63355,80Kcal
Protein10,8536,20gram
Karbohydrat2,006,67gram
Kostfiber0,140,47gram
Fett4,6215,42gram
Mettet fett1,936,44gram
Alkohol1,91 %
Salt0,551,84gram
Pris på oppskriftenKr 12,66Kr 42,24Kroner
Hele oppskriften veier1 335 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del kaninen i serveringsstykker. Del den først i to langs ryggen, del bakbena i to, men la forbena være hele. Ha mel, salt og pepper i en plastpose. Putt kjøttstykkene i posen, ett om gangen, og rist slik at de blir dekket av mel. Rist av overflødig mel, og kast det som er til overs.

Smelt smøret, og varm opp oljen i en stor gryte. Stek kjøttstykkene over middels varme til de er gyllenbrune.

Tilsett vin og kok i 1 minutt. Tilsett nå så mye kraft at det akkurat dekker kjøttet. Ha i urter og hvitløk, og småkok under lokk i 1 time, eller til kaninen er god og mør.

Smak til med sennep, og sil sausen. Legg kjøttstykkene på et varmt serveringsfat med litt saus over, og server resten av sausen ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10178)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.