Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kanin med hvitvin og rosmarin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkanin
16stksjalottløk
6stkgulrøtter
6feddhvitløk
2dlhvitvin, tørr
1literviltbuljong
5kvist(er)frisk rosmarin


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kanin med hvitvin og rosmarin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier41,67280,87Kcal
Protein4,4630,06gram
Karbohydrat2,0613,88gram
Kostfiber1,077,21gram
Fett0,956,40gram
Mettet fett0,372,49gram
Alkohol0,70 %
Salt0,453,04gram
Pris på oppskriftenKr 6,98Kr 47,05Kroner
Hele oppskriften veier2 696 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargør kaninen eller la slakteren gjøre det for deg (skjær benene av kaninen, fjern innvolene og hodet).

Skrell sjalottløkene, skrell gulerøttene og skjær dem i 2 cm strimler. Hakk hvitløken fint.

Varm opp en stor panne med litt olje og stek kanin og grønnsaker, inntil kjøttet er brunt.

Tilsett hvitvin og buljong og kok det opp.

Ha det hele i et høyt ildfast fat, dryss med hakket rosmarin og dekk det tett med folie. Ha det i ovnen i 120 minutter ved 160 grader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21501)
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.