Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kanin med kapers




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkanin
1håndfull(er)kapers
1håndfull(er)oliven
1håndfull(er)soltørkede tomater
0,33dlhvitvinseddik
0,33dlrødvinseddik
0,5literkraft eller buljong
3feddhvitløk
laurbærblader


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kanin med kapers med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier72,13222,70Kcal
Protein9,2428,53gram
Karbohydrat2,527,78gram
Kostfiber0,892,75gram
Fett2,598,00gram
Mettet fett0,782,41gram
Salt1,354,17gram
Pris på oppskriftenKr 10,95Kr 33,81Kroner
Hele oppskriften veier1 235 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hvitløksfeddene i to. Legg soltørkede tomater i bløt i litt varmt vann. Hogg opp kaninen. Stek den på lav varme i masse olivenolje. Ha i kapers, oliven, hvitløk, soltørkede tomater og eddik. La koke i ti minutter. Ha i kraft. Kok i en halvtime til før du serverer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Anders
(Intern: 14567)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.