Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kanin med kapers 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkanin
1stkløk, hakket
1sstomatpuré
4dlhvitvin
persille
timian
laurbær
2feddhvitløk
3sshakkede kapers
2ssolivenolje
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kanin med kapers 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106,93277,56Kcal
Protein10,1926,45gram
Karbohydrat1,132,93gram
Kostfiber0,330,86gram
Fett3,9310,20gram
Mettet fett1,062,75gram
Alkohol3,66 %
Salt0,350,91gram
Pris på oppskriftenKr 15,43Kr 40,05Kroner
Hele oppskriften veier1 038 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del kaninen i stykker. Varm oljen i en jerngryte og brun kjøttstykkene lett. Tilsett løk, tomatpuré, hvitvin, hvitløk og krydder bestående av persille, timian og laurbær.

La kaninen trekke ved svak varme i 35-40 minutter. Kok sausen godt inn. Et kvarter før kaninen er mør, tilsettes de hakkede kapersene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10163)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.