Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaninfilet med grønn salat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetkanin, á ca 100 g
100grkarse
1stk litehode rosésalat
0,5stk litesalatkål
150grgrønne bønner
1ssolje
1dashsalt
1dashpepper
0,5dlhvitvin
1dlcrème fraiche
Ca 1,5ssbalsamicoeddik
noen dråper tabasco


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kaninfilet med grønn salat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,34268,93Kcal
Protein8,2225,02gram
Karbohydrat1,434,35gram
Kostfiber0,872,65gram
Fett5,0315,31gram
Mettet fett2,286,94gram
Alkohol0,39 %
Salt0,150,46gram
Pris på oppskriftenKr 12,73Kr 38,75Kroner
Hele oppskriften veier1 218 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Puss filetene. Skyll karse og salat og la det renne godt av. Kok bønnene sprø og myke i lettsaltet vann.

Varm opp oljen i en stekepanne. Brun filetene rundt det hele, krydre med salt og pepper og etterstek på svak varme i ca 10 minutter. Ta dem opp og pakk dem inn i folie.

Kok ut stekepannen med hvitvin og avkjøl den noe. Rør inn crème fraiche. Smak til med balsamicoeddik og noen dråper tabasco.

Legg opp salaten, karsen og bønnene på 4 tallerkener. Skjær kjøttet i tynne skrå skiver og legg detved siden av salaten. Legg på litt créme fraiche i midten.

Serveres som forrett eller en liten supérett.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10165)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.