Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaninfilet på fennikel og gulrotseng




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3skive(r)3 stk kaninfileter, á ca 100 g
1dashsalt
1dashpepper
0,5pakkebacon, á 150 g
1ssolje
Ca 1stkfennikel
1stkgulrot
Ca 1,5feddhvitløk
1dlbuljong eller hvitvin


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kaninfilet på fennikel og gulrotseng med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106,32388,57Kcal
Protein10,8139,51gram
Karbohydrat1,495,45gram
Kostfiber0,752,74gram
Fett6,1822,59gram
Mettet fett1,746,36gram
Salt0,642,34gram
Pris på oppskriftenKr 10,80Kr 39,47Kroner
Hele oppskriften veier731 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Krydre filetene og brett bacon rundt. Brunes i litt olje i en stekepanne.

Rens og strimle fennikelen og gulroten og legg den i en ildfast form. Press over hvitløk. Legg filetene i formen, hell over buljong og sett formen i ovn ved 200 C på midterste rille i ca 20 minutter.

Skjær filetene i cm tykke skiver og server med kokte pressede poteter, fennikel og tomater skåret i skiver.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10166)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.