Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaningryte med hvitvinsmarinade




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkoppdelt kanin, ca 750 g

Marinade:

2dlhvitvin
1stkløk, grovhakket
2feddhvitløk
0,5tssalt
grovmalt hvit pepper
Ca 5,5stklaurbærblad
Ca 1,5ssolje
2skive(r)hakket fersk sideflesk
2sstomatpuré
1krmsukker
0,5tsmalt koriander
Ca 0,75tsgurkemeie
2dlvann
1pakkefrossen erter og gulrøtter, á 250 g
Ca 2,5ssmaizena jevning


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kaningryte med hvitvinsmarinade med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,03671,56Kcal
Protein9,2061,77gram
Karbohydrat4,5630,61gram
Kostfiber1,469,80gram
Fett3,5723,97gram
Mettet fett0,926,18gram
Alkohol1,42 %
Salt0,342,25gram
Pris på oppskriftenKr 11,61Kr 77,95Kroner
Hele oppskriften veier1 343 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland vin, løk og krydder til marinaden. La kaninstykkene ligge i marinaden noen timer. Ta dem opp og sil marinaden.

Stek løk og hvitløk i olje. Tilsett litt vann så det ikke blir brent. Stek flesket og brun kaninstykkene. Legg det etterhvert over i en gryte. Hell på marinaden. Tilsett tomatpuré, sukker, koriander, gurkemeie, laurbærblad og vann. La gryten putre på svak varme under lokk i ca 30 minutter. Legg i erter og gulrøtter. Rør inn meljevningen og kok opp.

Server gryten med kokte linser eller bønner og en salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8338)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.