Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kantarellfylt bogrull i leirgryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grbenfri bogstek av hjort
0,5dlpersille, hakket
1stk liteløk
1boks(er)kantareller, 200 g
1tssalt
1krmpepper, svart
1stkgulrot
1stkløk
1bit(er)sellerirot
1dlvilt- eller kjøttbuljong
1sshvetemel
Ca 0,75dlcrème fraîche


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kantarellfylt bogrull i leirgryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier75,84252,09Kcal
Protein10,6035,23gram
Karbohydrat2,016,68gram
Kostfiber1,003,32gram
Fett2,608,64gram
Mettet fett1,414,69gram
Salt0,692,29gram
Pris på oppskriftenKr 13,61Kr 45,24Kroner
Hele oppskriften veier1 330 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg en stor leirgryte med lokk i kaldt vann i ca 30 minutter.

Rens bogsteken for eventuelle sener og hinner, brett den ut. Skrell og hakk løken. Hakk kantarellene. Bland alt med hakket persille. Krydre steken og dekk den med soppeblandingen. Rull sammen steken og bind den opp. Skrell og skjær gulrot, løk og selleri i terninger. Legges i bunnen av leirgryten. Rullen legges over. Spe med buljong. Legg på lokk og sett gryten i kald ovn på nederste rille. Sett ovnen på 175 C. La gryten stå i ovnen i ca 1 1/2 time eller til kjøttet kjennes mørt.

Ta opp rullen og pakk den inn i folie. Sil sjyen og jevn den med hvetemel utrørt i litt vann. Rør inn créme fraîche og smak til med salt og pepper.

Skjær opp rullen og server den med potetgrateng.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9979)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp.Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp.
Denne retten har 121,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp ny.Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp.
Denne retten har 143,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortestek.Hjortestek.
Denne retten har 74,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortestek med fløtesaus.Hjortestek med fløtesaus.
Denne retten har 100,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.