Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karamell- og sjokoladepai



Karamell- og sjokoladepai oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Karamell og sjokoladepai til jul. En tung og mettende dessert etter tunge julemåltider:)

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Bunn

60grusaltet smør
3ssDansukker Melis med sjokoladesmak
4dlknuste Digestive-kjeks

Karamell-lag

400grsøt, kondensert melk
75grusaltet smør
1dlDansukker Melis

Sjokolade-lag

200grmørk sjokolade
1,5dlkremfløte
2ssDansukker Brun Farin
40grusaltet smør

Pynt (kan sløyfes)

1dlkremfløte
sjokoladebiter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Karamell- og sjokoladepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier383,104 905,60490,56Kcal
Protein4,1953,655,37gram
Karbohydrat28,72367,7636,78gram
Kostfiber1,1714,981,50gram
Fett27,68354,4435,44gram
Mettet fett15,52198,7319,87gram
Salt0,182,290,23gram
Pris på oppskriftenKr 6,99Kr 89,51Kr 8,95.-
Hele oppskriften veier1 281 totalt1 281 pr porsj128 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Smelt smøret. Bland knuste kjeks, melis med sjokoladesmak og det smeltede smøret. Trykk ut kjeksblandingen i en form med avtakbar kant. La stivne i kjøleskap.

Bland den kondenserte melken, smøret og sukkeret i en kasserolle, og varm på svak varme til alt er smeltet. Kok opp og kok deretter til blandingen tykner, ca. 8 minutter. Avkjøl noe før fyllet helles i paiskallet. Settes i kjøleskap til karamellen har stivnet.

Bryt i stykker sjokoladen og bland den sammen med fløte, sukker og smør. Varm på svak varme til alt har smeltet sammen til en jevn røre. Avkjøles før blandingen helles over karamell-laget i paiskallet. Settes i kjøleskap.

Pynt eventuelt paien med vispet krem og sjokoladebiter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 25431)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bløt espressoterte.Bløt espressoterte.
Denne retten har 403,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell-sjokoladeterte 1.Karamell-sjokoladeterte 1.
Denne retten har 388,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 3.Sjokoladeterte 3.
Denne retten har 407,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 2.Sjokoladeterte 2.
Denne retten har 349,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell-sjokoladeterte.Karamell-sjokoladeterte.
Denne retten har 371,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousseterte 2.Sjokolademousseterte 2.
Denne retten har 282,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rå sjokoladepai.Rå sjokoladepai.
Denne retten har 480,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell- og sjokoladepai.Karamell- og sjokoladepai.
Denne retten har 383,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dessertpai med hvit sjokolade og bringebær.Dessertpai med hvit sjokolade og bringebær.
Denne retten har 434,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai med nøtter.Sjokoladepai med nøtter.
Denne retten har 427,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 47,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai 3.Sjokoladepai 3.
Denne retten har 433,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.