Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karamellglasur til kaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlmelis
3sskakao
2dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Karamellglasur til kaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier376,571 321,76Kcal
Protein3,3011,58gram
Karbohydrat36,86129,38gram
Kostfiber2,267,93gram
Fett23,4982,45gram
Mettet fett15,3153,74gram
Salt0,040,14gram
Pris på oppskriftenKr 5,31Kr 18,64Kroner
Hele oppskriften veier351 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland melis og kakao i en liten kasserolle.
Tilsett fløten og la glasuren småkoke 15-20 minutter til den er passe tykk.
La glasuren bli noe avkjølt før den brukes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118967002)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.