Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karamellkrem til eclairs



Karamellkrem til eclairs oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En nydelig karamellkrem som passer til fyll i eclairs.
NB! Kremen må lages minst ett døgn før den skal brukes.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkgelatinplater
1,5dlkremfløte
150grsukker
120greggeplomme
1stkvaniljestang
150grromtemperert smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Karamellkrem til eclairs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier459,772 627,1375,06Kcal
Protein4,2924,510,70gram
Karbohydrat27,20155,424,44gram
Kostfiber0,000,000,00gram
Fett37,09211,936,06gram
Mettet fett21,99125,653,59gram
Salt0,392,240,06gram
Pris på oppskriftenKr 5,65Kr 32,28Kr 0,92.-
Hele oppskriften veier571 totalt571 pr porsj16 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 35 eclairs

1. Legg gelatinplatene til bløt i litt vann.
2. Ha sukkeret i en kjele og la dette stå på platen uten at du rører, til det karamelliseres.
3. Hell i fløten og la det småkoke samtidig som du rører, til det ikke er klumper i kremen.
4. Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene, visp lett sammen med eggeplommene. Hell litt av den varme karamellblandingen over samtidig som du pisker.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Sil kremen før du tilsetter gelatinen.
6. La kremen avkjøles til 45 C°. Tilsett det romtempererte smøret i terninger og bland godt med en stavmikser. Avkjøl kremen i minst 1 døgn.
7. Pisk opp kremen til fluffy konsistens.
Denne oppskriften er nok til å fylle ca. 35 eclairs..

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31863)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Karamellkrem til eclairs.Karamellkrem til eclairs.
Denne retten har 459,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 37,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marengs 2.Marengs 2.
Denne retten har 247,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 57,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m..Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m..
Denne retten har 352,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 86,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lemon Curd.Lemon Curd.
Denne retten har 346,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Melisglasur 2.Melisglasur 2.
Denne retten har 332,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 81,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.