Karamellsaus

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grsukker
3dlmelk
1sspotetmel
1dlkremfløte
1sssukker

Fremgangsmåte:

Brun sukkeret til karamell, rør inn den kokende melken til sukkeret er smeltet.
Tilsett potetmel som er utrørt i litt vann. Kok opp. Avkjøles og tilsettes kremfløte pisket med sukker.

Brukes til fromasjer og karamellpudding

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 189,28 Kcal
Protein 2,28 g
Fett 7,78 g
Karbo 27,52 g
Pris 2,44.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Oppskriften har hatt 7162 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,5 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967269)

Ekstra info

Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!