Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Karamellsaus

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 6899 lesere! 6899 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Karamellsaus har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 189,28 Kcal ......Protein: 2,28 gram ......Fett: 7,78 gram ......Mettet fett: 5,07 gram
Karbohydrater: 27,52 gram ......Kostfiber: 0,03 gram .....Natrium: 27,1 mg .......Pris: 2,44 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grsukker
3dlmelk
1sspotetmel
1dlkremfløte
1sssukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

Brun sukkeret til karamell, rør inn den kokende melken til sukkeret er smeltet.
Tilsett potetmel som er utrørt i litt vann. Kok opp. Avkjøles og tilsettes kremfløte pisket med sukker.

Brukes til fromasjer og karamellpudding


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 189,28250,8012,5 %
Fett: 7,7810,31 gr14,7 %Fett36,99 %
Protein: 2,283,02 gr6,0 %Protein4,81 %
Karbo: 27,5236,46 gr12,2 %Karbo58,15 %
Fiber: 0,030,04 gr0,1 %Fiber0,03 %
Mettet fett: 5,076,72 gr33,6 %
Salt: 0,070,09 gr1,8 %
Hele oppskriften veier 530 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,44 .-
Pris 4 porsjonerKr. 12,93 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 3,23.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Ingefærsaus til eplekake hos oss.Les mer om Pastasaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967269



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen