Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Karamellsaus

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,44 Kcal: 189,28 Fett: 7,78 gr Protein: 2,28 gr Karbo: 27,52 gr
Mettet fett: 5,07 gr Kostfiber: 0,03 gr Salt av natrium: 0,07 gr
Oppskriften har hatt 6734 lesere! 6734 lesere

Ingredienser

Porsjoner
100grsukker
3dlmelk
1sspotetmel
1dlkremfløte
1sssukker
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater58,15 prosent
Protein4,81 prosent
Fett36,99 prosent
Kostfiber0,03 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 12,93

Pris pr porsjon

Kr 3,23
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Brun sukkeret til karamell, rør inn den kokende melken til sukkeret er smeltet.
Tilsett potetmel som er utrørt i litt vann. Kok opp. Avkjøles og tilsettes kremfløte pisket med sukker.

Brukes til fromasjer og karamellpudding




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Urtevaniljesaus hos oss.Les mer om Ostesaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967269



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen