Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Karamellsaus

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 6819 lesere! 6819 lesere

Ingredienser

Porsjoner
100grsukker
3dlmelk
1sspotetmel
1dlkremfløte
1sssukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Karamellsaus er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Brun sukkeret til karamell, rør inn den kokende melken til sukkeret er smeltet.
Tilsett potetmel som er utrørt i litt vann. Kok opp. Avkjøles og tilsettes kremfløte pisket med sukker.

Brukes til fromasjer og karamellpudding

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 189,28250,8012,5 %
Fett: 7,7810,31 gr14,7 %Fett36,99 %
Protein: 2,283,02 gr6,0 %Protein4,81 %
Karbo: 27,5236,46 gr12,2 %Karbo58,15 %
Fiber: 0,030,04 gr0,1 %Fiber0,03 %
Mettet fett: 5,076,72 gr33,6 %
Salt: 0,070,09 gr1,8 %
Hele oppskriften veier 530 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,44 .-
Pris 4 porsjonerKr. 12,93 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 3,23.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Ostesaus hos oss.Les mer om Hvit saus (hvit grunnsaus) hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967269



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser