Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Karamellsaus

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 6941 lesere! 6941 lesere
Karamellsaus har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 189,28 kcal ......Protein: 2,28 g ......Fett: 7,78 g ......Mettet fett: 5,07 g
Karbohydrater: 27,52 g ......Kostfiber: 0,03 g .....Natrium: 27,1 mg .......Pris: 2,44 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grsukker
3dlmelk
1sspotetmel
1dlkremfløte
1sssukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse


Fremgangsmåte:

Brun sukkeret til karamell, rør inn den kokende melken til sukkeret er smeltet.
Tilsett potetmel som er utrørt i litt vann. Kok opp. Avkjøles og tilsettes kremfløte pisket med sukker.

Brukes til fromasjer og karamellpudding


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 189,28250,8012,5 %
Fett: 7,7810,31 g14,7 %Fett36,99 %
Protein: 2,283,02 g6,0 %Protein4,81 %
Karbo: 27,5236,46 g12,2 %Karbo58,15 %
Fiber: 0,030,04 g0,1 %Fiber0,03 %
Mettet fett: 5,076,72 g33,6 %
Salt: 0,070,09 g1,8 %
Hele oppskriften veier 530 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,44 .-
Pris 4 porsjonerKr. 12,93 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 3,23.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Urtevaniljesaus hos oss.Les mer om Ingefærsaus til eplekake hos oss.Les mer om Ostesaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967269



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Reker Torsk Laks

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen