Gå til forsiden av matoppskrift.no



Karamellsaus


Oppskriften på Karamellsaus har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grsukker
3dlmelk
1sspotetmel
1dlkremfløte
1sssukker


Fremgangsmåte:

Brun sukkeret til karamell, rør inn den kokende melken til sukkeret er smeltet.
Tilsett potetmel som er utrørt i litt vann. Kok opp. Avkjøles og tilsettes kremfløte pisket med sukker.

Brukes til fromasjer og karamellpudding


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967269)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 189,28 Kcal
Protein 2,34 g
Fett 7,78 g
Karbo 27,46 g
Pris 2,44.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!