Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karamellsaus med rom og rosiner




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlJamaica Rom
1håndfull(er)Rosiner
3dlkremfløte
0,5dlsukker
2sssirup
2sssmør (i små klatter)
1ssvaniljesukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Karamellsaus med rom og rosiner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier370,63546,22Kcal
Protein1,372,02gram
Karbohydrat20,5430,27gram
Kostfiber0,310,46gram
Fett26,1438,52gram
Mettet fett17,0925,19gram
Alkohol6,73 %
Salt0,150,22gram
Pris på oppskriftenKr 11,95Kr 17,61Kroner
Hele oppskriften veier590 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dette er en karamellsaus som er basert på rosiner og Jamaica Rom. Den er nydelig til vaniljeis (må være med eggeplommer i). Er en dessert som er perfekt for servering i store selskaper (ikke det at det er noe hinder til små selskaper) Kan lages i god tid på forhånd og varmes opp like før servering. Dette er en dessert som alltid faller i god smak, og de fleste vil ha oppskriften. 4-6 personer (rikelig)

Slik gjør du Legg rosinene i Jamaica Rom i ca 2 dg. før servering
Rosiner og Rom etter behag. Fløte, sukker og sirup kokes opp. Deretter tas i 2 ss smør og vaniljesukker.
Like før servering blandes rom/rosiner med sausen som varmes opp. Serveres til vaniljeis. Pynt med litt sitronmelisse.

Kilde: Turid

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1443)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brun saus til vilt, kalv og lam.Brun saus til vilt, kalv og lam.
Denne retten har 209,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også John Olav`s fiskesaus.John Olav`s fiskesaus.
Denne retten har 347,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fløtesaus til kalkun.Fløtesaus til kalkun.
Denne retten har 94,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sennepsaus 6.Sennepsaus 6.
Denne retten har 318,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fløtesaus 3.Fløtesaus 3.
Denne retten har 202,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brunost- og appelsinsaus.Brunost- og appelsinsaus.
Denne retten har 345,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.