Karbonade med løk

Bilde av Karbonade med løk.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez

Karbonader kan lages med mange forskjellige ingredienser og metoder. Denne er ganske enkel. I deigen kan man og blande inn litt ekstra krydder osv.
Tilbehør er poteter, gulrot, surkål og evt andre grønnsaker.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3stkstore løk
50grsmør eller margarin
2sssoyasaus
500grkjøttdeig
2stkeggeplommer
1dlvann
1dashsalt
1dashpepper
1dlterningbuljong eller vann
4porsjon(er)poteter


Fremgangsmåte:

Skjær løken i skiver, og brun dem i halvparten av smøret.

Ha løken over i en gryte, hell ved soyasaus, og la den putre seg myk under lokk ved svak varme.

Bland kjøtt, eggeplommer og vann, smak til med salt og pepper.

Form flate biffer som stekes raskt i pannen i resten av smøret.

Legg karbonadene på varmt serveringsfat, topp med løken. Kok ut pannen med buljong eller vann, og hell sjyen på fatet.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10203)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 113,41 Kcal
Protein 6,05 g
Fett 6,57 g
Karbo 7,05 g
Pris 4.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!