Karbonade med løk

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3stkstore løk
50grsmør eller margarin
2sssoyasaus
500grkjøttdeig
2stkeggeplommer
1dlvann
1dashsalt
1dashpepper
1dlterningbuljong eller vann
4porsjon(er)poteter


Karbonader kan lages med mange forskjellige ingredienser og metoder. Denne er ganske enkel. I deigen kan man og blande inn litt ekstra krydder osv.
Tilbehør er poteter, gulrot, surkål og evt andre grønnsaker.

Fremgangsmåte:

Skjær løken i skiver, og brun dem i halvparten av smøret.

Ha løken over i en gryte, hell ved soyasaus, og la den putre seg myk under lokk ved svak varme.

Bland kjøtt, eggeplommer og vann, smak til med salt og pepper.

Form flate biffer som stekes raskt i pannen i resten av smøret.

Legg karbonadene på varmt serveringsfat, topp med løken. Kok ut pannen med buljong eller vann, og hell sjyen på fatet.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 116,27 Kcal
Protein 6,44 g
Fett 6,79 g
Karbo 6,88 g
Pris 4.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 30529 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,1 poeng totalt (av max 6) fra 12 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10203)

Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 20-40 min Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!