Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Karbonade med løk

Oppskriften tar ca 30-40 min å lage 30-40 min     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3,1 poeng. 3,1 poeng (av max 6) i snitt fra 11 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,00 Kcal: 116,27 Fett: 6,79 gr Protein: 6,44 gr Karbo: 6,88 gr
Mettet fett: 3,23 gr Kostfiber: 0,94 gr Salt av natrium: 0,56 gr
Oppskriften har hatt 29076 lesere! 29076 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3stkstore løk
50grsmør eller margarin
2sssoyasaus
500grkjøttdeig
2stkeggeplommer
1dlvann
salt
pepper
1dlterningbuljong eller vann
4porsjon(er)poteter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater23,66 prosent
Protein22,15 prosent
Fett52,55 prosent
Kostfiber1,61 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 72,36

Pris pr porsjon

Kr 18,09
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Karbonade med løk.
Karbonader kan lages med mange forskjellige ingredienser og metoder. Denne er ganske enkel. I deigen kan man og blande inn litt ekstra krydder osv.
Tilbehør er poteter, gulrot, surkål og evt andre grønnsaker.

Fremgangsmåte:

Skjær løken i skiver, og brun dem i halvparten av smøret.

Ha løken over i en gryte, hell ved soyasaus, og la den putre seg myk under lokk ved svak varme.

Bland kjøtt, eggeplommer og vann, smak til med salt og pepper.

Form flate biffer som stekes raskt i pannen i resten av smøret.

Legg karbonadene på varmt serveringsfat, topp med løken. Kok ut pannen med buljong eller vann, og hell sjyen på fatet.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Frikadeller med skinke hos oss.Les mer om Enkle kjøttkaker med grønnsakspuré hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10203



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen