Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karbonader med tagliatelle



Karbonader med tagliatelle oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Virkelig en god kombinasjon, selv om ikke alle mener fersken skal brukes her. Og disse tørkede tomatene vi har laget selv passer kjempefint her.
Rask og enkel rett om en bruker ferdige karbonader. Man trenger en gryte og en stekepanne.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 7stkferdig stekte karbonade (fra kjøledisken)
1stkrødløk
1dashsalt og pepper

Oljen

0,5dlolivenolje
2ssfinhakkede, soltørkede tomater

Pasta

400grtagliatelle
1stkkepaløk
1ssmatfløte
50grkremost
1dashsalt og pepper fra kvern
1tsfrisk timian
2stkhermetiske fersken, 4 halve
gjerne et dryss av nøtter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-sennep
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Karbonader med tagliatelle med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier219,16928,58Kcal
Protein8,8537,50gram
Karbohydrat20,9688,81gram
Kostfiber1,456,14gram
Fett10,7845,67gram
Mettet fett4,0317,08gram
Salt0,702,96gram
Pris på oppskriftenKr 4,63Kr 19,62Kroner
Hele oppskriften veier1 695 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk kepaløken fint. Legg pastaen i kokende vann med salt og litt olje. La den koke (sammen med løken) som angitt på pakningen.
Slå av vannet. Rør inn fløte og ost. Smak til med salt, pepper og tørket/frisk timian. Varm de ferdige karbonadene godt gjennom. Stek halve rødløken i strimler og legg resten i ringer på karbonadene. Rør sammen olje og strimlet soltørket tomat.
Ha blandingen på karbonadene. Ha godt med rykvarm pasta på tallerkener og legg på 1-2 pyntede karbonader. Ha så på 1/2 hermetisk fersken og grovt nøttehakk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 28584)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bratwürst med mangochutney, tomatsalsa og guacamole.Bratwürst med mangochutney, tomatsalsa og gua.
Denne retten har 205,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karbonader med tagliatelle.Karbonader med tagliatelle.
Denne retten har 219,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gratinert makaroni på tur.Gratinert makaroni på tur.
Denne retten har 51,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.