Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Karbonader til fest

Oppskriften har fått 5,1 poeng. 5,1 poeng (av max 6) i snitt fra 7 lesere
Oppskriften har hatt 20638 lesere! 20638 lesere

Ingredienser

Porsjoner
0,5kgkarbonadedeig
1,5tssalt
1stkpotet, rå
1stkegg
1feddhvitløk
0,25tspepper
0,5tsbasilikum
Ca 1dlvann eller kullsyreholdig mineralvann
4porsjon(er)pasta
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Karbonader til fest.

Fremgangsmåte:

Rør karbonadedeigen godt sammen med salt. Tilsett revet potet, egg, hakket hvitløk og krydder. Rør til slutt i vann til passe konsistens. Lag 8 runde karbonader. Stek på middels varme i ca 3 minutter på hver side.

Serveres med pasta, bønner og evt saus. Kan og brukes som hamburger i brød.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 154,27384,6719,2 %
Fett: 3,558,85 gr12,6 %Fett20,71 %
Protein: 13,9234,71 gr69,4 %Protein36,09 %
Karbo: 16,1140,17 gr13,4 %Karbo41,77 %
Fiber: 1,102,74 gr9,1 %Fiber1,42 %
Mettet fett: 1,393,47 gr17,3 %
Salt: 1,253,11 gr62,2 %
Hele oppskriften veier 997,39 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,94 .-
Pris 4 porsjonerKr. 59,24 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 14,81.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Medisterkaker 7 hos oss.Les mer om Frikadeller 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:17048



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser