Karbonader til fest

Karbonader til fest.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5kgkarbonadedeig
1,5tssalt
1stkpotet, rå
1stkegg
1feddhvitløk
0,25tspepper
0,5tsbasilikum
Ca 1dlvann eller kullsyreholdig mineralvann
4porsjon(er)pasta

Fremgangsmåte:

Rør karbonadedeigen godt sammen med salt. Tilsett revet potet, egg, hakket hvitløk og krydder. Rør til slutt i vann til passe konsistens. Lag 8 runde karbonader. Stek på middels varme i ca 3 minutter på hver side.

Serveres med pasta, bønner og evt saus. Kan og brukes som hamburger i brød.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 153,78 Kcal
Protein 13,87 g
Fett 3,54 g
Karbo 16,06 g
Pris 6,04.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Oppskriften har hatt 22491 lesere totalt.
Oppskriften har fått 5,1 poeng totalt (av max 6) fra 7 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 17048)

Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!