Karbonader til fest

Bilde av Karbonader til fest.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5kgkarbonadedeig
1,5tssalt
1stkpotet, rå
1stkegg
1feddhvitløk
0,25tspepper
0,5tsbasilikum
Ca 1dlvann eller kullsyreholdig mineralvann
4porsjon(er)pasta


Fremgangsmåte:

Rør karbonadedeigen godt sammen med salt. Tilsett revet potet, egg, hakket hvitløk og krydder. Rør til slutt i vann til passe konsistens. Lag 8 runde karbonader. Stek på middels varme i ca 3 minutter på hver side.

Serveres med pasta, bønner og evt saus. Kan og brukes som hamburger i brød.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 17048)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 144,74 Kcal
Protein 12,98 g
Fett 2,94 g
Karbo 16,04 g
Pris 6,04.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!