Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Karbonader til fest

Oppskriften har fått 5,1 poeng. 5,1 poeng (av max 6) i snitt fra 7 lesere
Oppskriften har hatt 20670 lesere! 20670 lesere

Ingredienser

Porsjoner
0,5kgkarbonadedeig
1,5tssalt
1stkpotet, rå
1stkegg
1feddhvitløk
0,25tspepper
0,5tsbasilikum
Ca 1dlvann eller kullsyreholdig mineralvann
4porsjon(er)pasta
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Karbonader til fest er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Karbonader til fest.

Fremgangsmåte:

Rør karbonadedeigen godt sammen med salt. Tilsett revet potet, egg, hakket hvitløk og krydder. Rør til slutt i vann til passe konsistens. Lag 8 runde karbonader. Stek på middels varme i ca 3 minutter på hver side.

Serveres med pasta, bønner og evt saus. Kan og brukes som hamburger i brød.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 154,27384,6719,2 %
Fett: 3,558,85 gr12,6 %Fett20,71 %
Protein: 13,9234,71 gr69,4 %Protein36,09 %
Karbo: 16,1140,17 gr13,4 %Karbo41,77 %
Fiber: 1,102,74 gr9,1 %Fiber1,42 %
Mettet fett: 1,393,47 gr17,3 %
Salt: 1,253,11 gr62,2 %
Hele oppskriften veier 997,39 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,94 .-
Pris 4 porsjonerKr. 59,24 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 14,81.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hamburger hos oss.Les mer om Frikadeller 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:17048



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser