Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karela - Bitter lemon




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkkarela
2stk liteløk
4ssolje
0,5tsspisskumin
0,5tsgurkemeie
1tssalt
0,5tschilipulver
0,5tsgaram masala
1,5tsmango pulverIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsmalt fennelfrø
1ssfinsnittet koriander


Annonse


Næringsdeklarasjon for Karela - Bitter lemon med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99,61140,74Kcal
Protein1,121,58gram
Karbohydrat4,185,91gram
Kostfiber2,713,83gram
Fett8,1111,46gram
Mettet fett0,010,01gram
Salt1,251,77gram
Pris på oppskriftenKr 9,44Kr 13,34Kroner
Hele oppskriften veier565 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell Karela med en skarp kniv og behold 'halen'. Skjær et snitt i midten på langs og skrap ut store kjerner. Salte godt (ca 1 ts pr. Karela). La stå i en time.
Skrell løk og hakk den i maskin til fint mos. Varm 2ss olje, tilsett spisskummen og hakket løk. Stek til dette blir lys brunt.
Tilsett alt krydder og stek i 2-3 min. Avkjøl. Skyll karela i kaldt vann.
Tørk godt og fyll hver karela med den stekte massen. Varm 2ss olje og stek karela i 3-4 min. Til du får en fin brun farge på den. Tilsett alt krydder og stek i 2-3 min. Avkjøl.
Karela har spesiell og bitter smak, men de bitre smakene er 'nyttige' for kroppen, spesielt for diabetikere.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Masalamagic
(Intern: 30457)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Veganer
Land: India

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.