Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kari´s eplepizza




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Pizzabunn:

5dlhvetemel
2tskardemomme
3tssukker
1dlmelk
50grgjær
1stkegg
125grsmeltet og avkjølt smør

Fyll:

8stkepler
2dlrosiner
100grhakkede mandler
0,25tsmalt ingefær
1dlrom
0,5stksitron, saften
3sssukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kari´s eplepizza med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier198,832 023,81Kcal
Protein3,7237,86gram
Karbohydrat22,90233,09gram
Kostfiber2,5425,85gram
Fett8,1883,26gram
Mettet fett3,5936,54gram
Alkohol1,95 %
Salt0,111,13gram
Pris på oppskriftenKr 4,93Kr 50,18Kroner
Hele oppskriften veier2 036 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag pizzabunnen ved å blande mel, kardemomme og sukker. Rør gjæren ut i lunken melk. Pisk inn egget i melkeblandingen, og rør til slutt inn det smeltede og avkjølte smøret. Hell væsken over i melblandingen. Elt deigen lett sammen. Kjevle ut til en ferdig pizzabunn - rund eller avlang. Deigen settes lunt til heving 15-20 min. Imens lages pizzafyllet ved at eplene deles i tynne strimler. Om ønskelig kan eplene skrelles på forhånd.

Eplestrimler, rosiner, ingefær og hakkede mandler blandes. Rom, sitronsaft og sukker røres sammen slik at sukkeret løses opp. Romblandingen helles over eplefyllet. Dette skal stå å trekke og godgjøre seg til pizzabunnen er ferdig hevet. Fyllet fordeles så jevnt utover pizzabunnen. Inn i ovn - midterste rille - 225oC - steketid 15-20 min. Serveres varm. Ekstra godt med krem eller iskrem til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 534)
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.