Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karpe med grønnsakgulasj




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkarpe, 1 stk
1stkløk
2stkrøde paprika
0,5boks(er)tomater
4stk storpoteter
2feddhvitløk
1dlolivenolje
2sspaprikapulver
1tsmildt chilipulver
1tskarve
4ssrømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Karpe med grønnsakgulasj med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier121,47759,28Kcal
Protein8,0650,38gram
Karbohydrat6,0037,50gram
Kostfiber1,167,25gram
Fett6,9943,69gram
Mettet fett1,167,25gram
Salt0,070,42gram
Pris på oppskriftenKr 7,65Kr 47,82Kroner
Hele oppskriften veier2 500 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bruk baksiden av en kniv og skrap av skjellene som sitter øverst langs ryggen av karpen. Fileter fisken og del begge filetene i to. Legg filetene med skinnsiden ned i en teflonpanne på sterk varme og stek dem i 2 minutter. Ta fiskestykkene ut og legg dem med skinnet opp i en ildfast form.

Skrell løk, hvitløk og poteter. Del paprikaen i to og fjern frøene. Finhakk hvitløken og skjær potetene, løken og paprikaen i skiver. Ha oljen i en panne på middels varme og fres løk, hvitløk, paprika og poteter raskt. Tilsett tomat og krydder. Fres videre ca 1 minutt. Hell på 2,5 dl vann og kok det hele i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Hell denne gulasjen rundt fiskefiletene. Legg en rømmeklatt på hver av filetene. Bak fisken i 10 minutter i ovn på 200 C.

Server gjerne med pickles eller syltet squash. Se egen oppskrift på syltet squash.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11829)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.