Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karri Kalkun




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkalkunbryst

Saus:

3sshvetemel
3dlbuljongkraft
Ca 1,5tsHot Madras Curry (fåes i innvandrerbutikk)
0,5stkløk
0,5stkeple

Salat:

1stkissalat hode
4skive(r)ananas i egen kraft
0,5stkløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Karri Kalkun med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier65,74314,38Kcal
Protein10,4449,93gram
Karbohydrat4,1219,70gram
Kostfiber0,783,73gram
Fett0,663,16gram
Mettet fett0,200,96gram
Salt0,241,13gram
Pris på oppskriftenKr 7,48Kr 35,77Kroner
Hele oppskriften veier1 913 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

karri er et krydder som smaker godt til det lyse kalkunkjøttet. Et eksotisk innslag på kjøkkenet, som er vel verdt å prøve.

Hakk løk og eple i terninger, fres dem lett i tørr teflonkjele. Dryss karri over. Lag jevning av hvetemel og buljong i et glass med lokk, rist godt og hell det over i kjelen. Kok sausen til eplet og løken er godt kokt, gjerne 15-20 min.

Stek kalkunbrystet i teflonpanne, pakk det i alminiumsfolie og la det ligge til salaten og risen er ferdig. Bland salatingrediensene. Skjær kalkunbryst i skiver og anrett på tallerkenen med salat, kokt ris og saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Roede
(Intern: 728)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lettsaltede kalkunlår med raspeballer.Lettsaltede kalkunlår med raspeballer.
Denne retten har 39,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Urtetrukket kalkunfilet med frisk tyttebærsaus.Urtetrukket kalkunfilet med frisk tyttebærsau.
Denne retten har 133,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalkun med pastasaus og Norzolaost.Kalkun med pastasaus og Norzolaost.
Denne retten har 128,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.