Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karriauberginer




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grtørkede linser
0,5tschilipulver
2ssingefær, frisk
1tsgurkemeie
1boks(er)tomater, flådde
2ssolje
1tsgule sennepskorn, hele
1tskarri
1tsspisskummen
2feddhvitløk
1stkaubergine
2stkrøde paprikaer
1tskjøkkensalt
1tspepper
1sssitronsaft

Pynt:

8kvist(er)koriander, frisk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Karriauberginer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85,45291,97Kcal
Protein5,1417,56gram
Karbohydrat9,7933,45gram
Kostfiber3,4611,82gram
Fett2,097,14gram
Mettet fett0,030,10gram
Salt0,541,85gram
Pris på oppskriftenKr 4,65Kr 15,89Kroner
Hele oppskriften veier1 367 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett linser i kok i ½ l lettsaltet vann og fjern skummet fra overflaten. Tilsett chili, ingefær og gurkemeie og kok ca. 10 min.
Tilsett tomater og kok til linsene er helt møre, ca. ½ time. Pisk dem til puré - med en stavblender eller i en foodprocessor.
Varm oljen i en tykkbunnet gryte, tilsett sennepskorn og legg lokk på. Når sennepsfrøene popper mot lokket, tilsettes karri, spisskummen og kort etter tyntskårne hvitløk, auberginer og paprikaer.
Vend linsepureen i og sett retten i kok. Kok til grønnsakene er møre.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft og dryss med korianderblader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27705)
Tilberedningstid: 90 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.