Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karrisaus til kylling




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3ssvegetabilsk olje
750grkyllingbrystfileter
2stkløk
2feddhvitløk
2tsingefær fersk, revet
0,5tsCayennepepper
0,5tsgurkemeie
1tskarri
1stklaurbærblad
250grtomater, flådde og hakket
0,5tssalt
2ssfinhakket, frisk koriander eller persille
varmt vann etter behov


Annonse


Næringsdeklarasjon for Karrisaus til kylling med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96,30303,89Kcal
Protein14,5745,98gram
Karbohydrat1,675,27gram
Kostfiber0,822,59gram
Fett3,3010,41gram
Mettet fett0,551,74gram
Salt0,341,06gram
Pris på oppskriftenKr 8,85Kr 27,93Kroner
Hele oppskriften veier1 262 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm oljen i en stekepanne, tilsett kyllingkjøttet og brun det på alle sider. Ta kyllingkjøttet opp og sett det til side.

La løk, hvitløk og ingefær surre til løken er gyllenbrun. Rør ofte. Tilsett kajennepepper, gurkemeie, karri og laurbærblad, og la det surre i et par minutter.

Tilsett tomater og salt. Rør godt. Ha kyllingen tilbake i pannen og la det surre, med lokket halvt over, ved svak varme i 30minutter, til kjøttet er mørt. Rør av og til. Bland inn koriander. Er sausen for tykk, tilsettes litt varmt vann.

Serveres varm over kokt ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7530)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.