Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karrisuppe av kalkun



Karrisuppe av kalkun oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Server karrisuppe av kalkun som en varm lunsj eller selvstendig middag. Har du ikke kalkunkraft går det fint med kylling- eller hønsebuljong som basis.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Kraft:

1 kalkunskrog
1,5litervann
1,5tssalt
Ca 9stkhel pepper
litt løk, purre, gulrot og sellerirot

Suppe:

1stkløk
2sskarri
1dashsmør til steking
2sshvetemel
Ca 12dlkraft
2stkeggeplommer
2dlkremfløte
salt og pepper
Ca 200grkalkunkjøtt i strimler
reker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Karrisuppe av kalkun med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier39,10214,38Kcal
Protein1,9410,64gram
Karbohydrat0,844,61gram
Kostfiber0,311,70gram
Fett3,0416,67gram
Mettet fett1,799,81gram
Salt0,744,03gram
Pris på oppskriftenKr 1,72Kr 9,43Kroner
Hele oppskriften veier3 290 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Denne suppen er fin å lage når du har en hel kalkun som du vil stykke opp til flere middager. Av kraften fra skroget blir det god suppe

Del kalkunskroget i passe stykker, legg dem i en kjele og hell over kaldt vann. Tilsett salt og pepperkorn. Kok opp og skum av kraften. Kutt grønnsakene til kraften i biter. Fres dem lett i smør og legg dem over i en kjele. La kraften trekke 1-2 timer. Sil kraften.

Finhakk løk og fres den i en kjele sammen med karri. Rør inn hvetemel og spe med kraften. La suppen småkoke ca. 5 minutter. Ta kjelen av platen. Visp eggeplommer og fløte, og hell blandingen forsiktig i suppen under omrøring. Suppen må ikke koke etter at eggene er tilsatt. Ha i kjøttstrimler og reker før servering. Dryss over hakket kryddergrønt. Med brød til smaker suppen godt, og kan serveres som varm lunsj eller selvstendig middag.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 177)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Karrisuppe av kalkun.Karrisuppe av kalkun.
Denne retten har 39,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.