Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaviar av kokt torskerogn




Er det noen som har erfaringer med dette og andre tillsettinger så føy til.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkKokt torskerogn,
1stkegg,
salt,
røykesyre
og litt soyaolje.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kaviar av kokt torskerogn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128,49392,46Kcal
Protein22,0667,38gram
Karbohydrat0,050,15gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett4,4513,59gram
Mettet fett1,103,36gram
Salt0,310,95gram
Pris på oppskriftenKr 11,13Kr 34,00Kroner
Hele oppskriften veier305 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rognen kokes på vanlig måte og renskes, tilsettes litt salt etter smak,1 egg, 2 ss soyaolje, litt røykesyre.
Dette blandes med mikser.

Kan fryses

Mer info

Forfatter:
Kilde: Eystein Albertsen 8730 Bratland
(Intern: 28311)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.