Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaviar av sik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grgrovkornet rogn av sik
2tssalt
1tsfarin
1ssolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kaviar av sik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier177,13494,55Kcal
Protein19,9955,81gram
Karbohydrat2,857,96gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett9,5326,61gram
Mettet fett1,303,63gram
Salt5,1314,32gram
Pris på oppskriftenKr 14,83Kr 41,41Kroner
Hele oppskriften veier279 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni rognen inn med salt og sukker og la den ligge 1-2 døgn. Dypp den i kokende vann i 30 sekunder og skrap så rognkornene ut av hinnene. Legg dem i en sikt og la dem renne godt av. Rør rognen opp med olje og eventuelt 2 ss konjakk. Smak om den trenger mer salt. Sett den til modning i 2-3 dager før servering. Kaviaren kan dypfryses.

Server den med hakket løk til smørbrød, ovnsbakte poteter eller Blinier.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11935)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.